Sla navigatie over.
HU

KLEINE VERHALEN

 

Contactpagina

 

Geachte bezoeker

Heeft u naar aanleiding van een van de digitale vertellingen vragen of opmerkingen, dan kunt u een e-mail sturen aan de maker van deze website: Kees van Haaster. Uw mail wordt dan doorgestuurd aan de ontwerper van de vertelling in kwestie.

Ook andere opmerkingen, tips of vragen zijn van harte welkom!

Als u een mooie of opmerkelijke digitale vertelling heeft gemaakt en u wilt hem als voorbeeld op deze site laten opnemen, aarzel dan niet om dat verhaal als windows media file of quicktimebestand te sturen aan het e-mailadres van deze site. In overleg zullen we dan samen bepalen hoe en met welke begeleidende tekst uw presentatie zal worden opgenomen op deze site.

Kijk ook op de site van Uitgeverij Coutinho, Bussum

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van het domein Social Work van de Hogeschool Utrecht. Er is uiterste zorg besteed aan een zo correct mogelijke weergave van gegevens. Het kan altijd mogelijk zijn dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De Hogeschool Utrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

 
Site Meter